Saturday, June 12, 2010

FIFA WORLD CUP KEMBALI LAGI..!!!!!!



Bermulalah FiFA 2010 yang pertama kali berlangsung di South Africa. Aku pun teruja dengan kedatangan FIFA WORLD CUP pada kali ini. Maka bermulalah pembukaannya pada 10 Jun 2010 dengan menyaksikan pasukan South Afrika vs Mexico..Bayangkan pada separuh masa yang pertama kedua-dua pasukan tidak menjaringkan sebarang gol kemenangan. Tetapi pada separuh masa yang kedua, South Africa berjaya membolos jaring dengan pukulan 1 gol. Walaubagaimana pun, kegembiraan mereka tidak bertahan lama. Ini kerana, Mexico mara dengan pantas lalu menjaringkan 1 gol. Maka dengan itu, kedua2 pasukan SERI(1-1)..(hehehe..dah macam pengulas sukan plak)..aku cerita apa yang aku tengok semalam.

Hari ini aku tak berapa nak menggembirakan lah..hari ini,hari Sabtu.hari yang biasa bagi diriku untuk keluar berjalan2 ngan hubby..korang tau x,aku dah siap2 gosok baju,tinggal nak sarung kat badan jer..tetibe aku dapat message daripada hubby.dia kata hari ni xjadi keluar.dia nak tengok bola.Argentina vs Nigeria..wah,tensen la gue..astrokan live..xmenyempat2..sakit lak ati aku ni..so, terpaksa la aku dok kat umah satu ari ni. Aku plak kalau xkuar satu hari,boleh meroyan.kalau time aku malas,xleh wat ape la.niie,aku dah excited beb..panas jew..sedayyy... Penangan bola kali ini boleh wat aku sakit jiwa.. paham2 la lelaki.kalau bab bola,lajunyer..sampai aweks pun leh lupe..korang setuju x? setuju la..betul apa yang aku cakap nie..aku pun minat bola gak.tapi takla sampai keterlaluan sangat.kalau orang kata obses.Macam trademark Coca-Cola tu
MAKAN BOLA,,TIDUR BOLA, MINUM COCA-COLA..hahahha


0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio