Wednesday, June 23, 2010

BEB..KONTRAK SAMBUNG LAGI..yeah!


Ari nie, hati sungguh girang xterkata..bukannya apa, aku memang tak terduga..korang pun tau kan yang aku temporary clerk jew kat klcc tu..aku memang tak jangka depa akan sambung contract aku..aku dah berangan2 nak cari je keje kat tempat lain lepas abis kontrak 3 bulan kat klcc. bukan ape, kita kena ade backup plan. at least kalau kena tendang pun takde tertekan sangat. tapi,tak sangka mak, kak angelina n rakan2 beria2 nak mak sambung keje kat situ.. Before this, i just cover Contract Admin Department (CMD) kan.. la nie, bila sambung kontrak, i kena cover the whole department kat urus harta tu. Berat tugas tu kan? Banyak beb.. kertas bertimbun2.. filing jgn katala..poning klu u all tgk.. yang bestnye kan, kontrak bukan setakat sambung 3 bulan lagi..setahun kalau boleh..ha, dahsyat tu..I'm so surprise la ngan bos tu.. Bos tu lain department..tapi dia memang baik gileerrr.memahami lagi.. xrugi la keje ngan dia.. hopefully aku kekal la keje kat klcc urusharta tu..bukan ape, skrang susah nak cari keje. harap2 aku tahan la ngan si 'vavi2' tu.macam yg kak comel cakap..aku pun kadang terkena tempiasnya..jangan dema sume kacau hidup aku susah..kang terkeluar ayat "THIS IS MY LIFE. NO BODY CAN DESTROY MY LIFE. MY LIFE IS MY OWN.." hahhahaaha...dats my trademark no..

2 comment:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ekekek congrated 2u dear

wah!!class trademark ko nyah mak mmg suka sgt2
alah pasal vavi2 tu ko xyah isau satu ari tuhan akn balas

Ct_hAjAr said...

thanks kak..wah,macam dapat anugerah plak..hahhaa..
betul..mak setuju..macam mak cakap..mak relax jew..kui3

 
Blog Template by Delicious Design Studio