Thursday, May 27, 2010

~Kenangan terindah di Courts~


kenangan..windu kat u all..



Jejaka courts.sesi berbuka pose..



Uncle Jaya,guard kat courts selayang. lama gak la dia berkhidmat kat situ. aku selalu gak citer masalah kerja ngan dia..dia baik tp yang tak tahan dia ni perkauman sikit.paham2 je la bile dia mengamuk..sume kuar.caci maki sume terpacul dari mulut dia..iskh..tak sedap dengar..peace uncle!



me n shakira..shakira ni pandai buat theme untuk phone.tepon nokia E71 aku dulu,siap ade theme yang direka khas untuk aku beb..terror dia ni..



rosma & sabrina..Rosma yang pakai tudung itam tu..dia ni kasar sket..brutal.bawak keta mcm nak race kat litar..hahaaha



me n nadirah..dulu, mula2aku masuk sales department, dira la yang banyak bagi tunjuk ajar & pendengar setia aku.memang close la..dh kawin pun minah ni..



gambar kenangan hari anugerah pekerja cemerlang bersama bos lama..yang mcm tomboi tu..opss! dia garang beb tp baik ati..aku mmg takut gilerr ngan dia..bila dia marah, muka dia merah menyala beb.huhuh



kenangan..sume dh resign termasuk aku.hikhik.tinggal kak ina n arif je(dari kanan)..


@#$%SEKIAN...

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio