Thursday, May 27, 2010

Classmates @ U

Kat tempat aku belajar,kawan memang la ramai..yang aku rapat ngan 2 orang ni je..Kak Pah & Cik Siti..ade lagi member: abang aeini, abang azrul n ramdan..tu geng belajar..meh aku kenalkan member aku kat korang..


~me n nurul kat Port Dickson..ade aktiviti kemasyarakatan..subjek tu dapat A..huhu~



ni abang azrul.blakang dia tu abang aeini..dh mcm pakar motivasi la plak..abang ni suka wat lawak..aku la tukang gelak.terkekeh2.. :)



kak ema n niza..sempat lagi posing tu time blaja.heheeh



presentation assignment subjek Dr. Sham..kusyuk tul beri perhatian member2 aku ni..depan tu group 3 serangkai..dorang ni suka pakai baju kurung colour sama..aku pun xpaham..hikhik



3 angels..dorang ni jelah wakil dari kaum India untuk course communication nie..tp dorang xkisah.nak blaja,apa ade hal..



3 nurul..nama mereka bertiga ni start dari nurul.tapi skrg ni dorang dh patah kaki sebab member yang ujung dh transfer kat sintok,kedah..nasib baik ade pengganti.student baru yang satu kepala ngan dorang masuk..xdela dorang kesepian..huhu



amoi kat belakang tu.yang wat peace tu nama dia EVA n sebelah dia tu YQ. depan YQ, Kerel.. kerel satu geng ngan niza.nasib baik kitorang dok jauh ngan dia..penah skali tu dia dok blkang group aku..rosak siot..paham2 je la..hahahhaa



me n kak pah..kitorang sentiasa bersama..kitorang dlm kelas ni ade group masing2..



kang ialah wakil lelaki cina.yang pakai baju bunga2 tu en Lebai Awang kite..dia suka tul pakai baju tu..katanye bawa tuah..ntah la.macam2..



Kang ngan Ramdan..abang hensem ni Best Student dalam kelas we all. pernah dapat anugerah dekan.single lagi tu..kitorang selalu kenenkan dia ngan kak ema.maklumlah masing2 solo..hikhik



gambar kenangan di plaza warisan. skrg kitorang dh pindah kat IPB,cheras la..



fREN fOREVER..

0 comment:

 
Blog Template by Delicious Design Studio