Tuesday, May 25, 2010

KAK COMEL

Gambar ni aku dapat daripada sumber yang boleh dipercayai..Ni gambar private ni..Anyways,kak comel jgn marah ye..Aku malas nak citer panjang ngan korang. cukup la sekadar aku show her pictures. Biarlah, kenangan tersebut terpatri mekar di dalam hati. Even bila aku dh benti keje..aku still nak contact ngan kak comel..boleh kan kak? Can la..bukan ape.aku temporary je kat Klcc tu.3 bulan jew..xtau lagi sambung kontrak ke x..huhuhu..


Nama dia memang comel tau..COMEL HARTINI.bukan nak glamor semata-mata kay..
Beb,aku bukan saje2 nak citer pasal dia..aku just nak tunjuk kan gambar dia kat korang..Very the Beautiful One..



Posing lawa nampak..dia ni leh jadi model.tapi ade halangan daripada bubu dia. tgk dia posing tu.lawa kan?kan?


Ayu berbaju kebaya..pink.I Like..Thumbs UP!



Cuteeeeeeeeeee...



Cube korang tengok mata dia..Bulat gilerr..tu yang mahal ni..Orang kata orang yang mata bulat + cantik nie fotogenic..korang percaya x? sebenarnye bukan orang yang kata..aku yang kata..hahaa

2 comment:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wah2 ko hajar puji menggunung nih ado apo2 ko??den xdo cukup duit nak blanjo ko..
anyway thaz mintak2 u maintain ke je sini sampai den sdiri yg bonti okeh

Ct_hAjAr said...

hahahaha..xde la pun puji cam gunung.cam bukit jer..hahhaa..sajer jer. kenangan je la yang ade untuk disimpan..klu windu2 jew. ewah,ekau nak bonti dulu dari den..xboleh..den ngan ain dulu,then baru turn ekau ngan umi..hahahaahh

 
Blog Template by Delicious Design Studio