Sunday, May 30, 2010

Jalan-jalan di Bandaraya Shah Alam.. :)

Semalam, dari petang smp ke malam aku berjalan ngan kakak n abang aku.. kitorang gi Shah Alam..mula2 kitorang masuk Kompleks PKNS. Bosan gilerr kat sana..xde apa2 yang menarik.banyak jual baju2 kurung ngan tudung. Tak tau nak tengok ape kat situ, we all pun gi la SACC Mall yang berhampiran. Situ happening gak la..macam2 ade..Lepas dh jalan2 sekejap kat mall tu, kami pun singgah la kat plaza Alam Sentral..ha, sana lagi best..disebabkan we all dah lapar,we all cari la tempat makan.kebetulan ade foodcourt kat tingkat paling atas.aku pun tak pk ape lagi terus meluru cari makan. aku order nasi goreng pattaya ngan tomyam ayam..pergh,sedap gilerr.. Nasi goreng pattaya dia banyak.boleh 2 orang makan. Tomyam pulak "Cukup Rasaaaa"..ngan pedasnyer. Murah pun murah. Tomyam dia jual rm3.50 jew..kalau kat K.L,xdapat harga tu.. Perut pun dah kenyang, we all teruskan perjalanan. Tetibe nampak kedai Romantika. ala yang jual barang unik tu dengan pinggan mangkuk, souvenir, aksesori n macam-macam lagi.. Mula2 we all usha barang yang dipamerkan kat luar kedai. Tetibe tgk kakak aku dah hilang. Anak saudara aku cakap mama dah masuk dalam. aku ngan abang aku beserta ngan kak ipar aku pun masuk la tengok..pergh,murah2 dia jual.. cantik pun cantik..ade la aku bli satu,dua buah tangan n hadiah untuk member aku yang bakal mendirikan rumahtangga minggu depan. tgk2 abang ngan kakak ku pun bli..penuh tangan..anak buah aku pun kena tolong bawa sebab dah overload.masuk dalam kereta,tak muat siot.mana nak muat, kereta satria je..tapi kitorang muat2kan jugak..balik tu masing2 dah letih.tapi puas ati la..barang pun dapat,makan pun sedap..hehehhe..puas ati gileerr jalan satu ari semalam..Best...

Antara barang yang dijual.Murah2.. kat Selayang mall, K.L mahal sket n pilihan tak banyak..takcaya gi la usha..

Thursday, May 27, 2010

~Kenangan terindah di Courts~


kenangan..windu kat u all..



Jejaka courts.sesi berbuka pose..



Uncle Jaya,guard kat courts selayang. lama gak la dia berkhidmat kat situ. aku selalu gak citer masalah kerja ngan dia..dia baik tp yang tak tahan dia ni perkauman sikit.paham2 je la bile dia mengamuk..sume kuar.caci maki sume terpacul dari mulut dia..iskh..tak sedap dengar..peace uncle!



me n shakira..shakira ni pandai buat theme untuk phone.tepon nokia E71 aku dulu,siap ade theme yang direka khas untuk aku beb..terror dia ni..



rosma & sabrina..Rosma yang pakai tudung itam tu..dia ni kasar sket..brutal.bawak keta mcm nak race kat litar..hahaaha



me n nadirah..dulu, mula2aku masuk sales department, dira la yang banyak bagi tunjuk ajar & pendengar setia aku.memang close la..dh kawin pun minah ni..



gambar kenangan hari anugerah pekerja cemerlang bersama bos lama..yang mcm tomboi tu..opss! dia garang beb tp baik ati..aku mmg takut gilerr ngan dia..bila dia marah, muka dia merah menyala beb.huhuh



kenangan..sume dh resign termasuk aku.hikhik.tinggal kak ina n arif je(dari kanan)..


@#$%SEKIAN...

Classmates @ U

Kat tempat aku belajar,kawan memang la ramai..yang aku rapat ngan 2 orang ni je..Kak Pah & Cik Siti..ade lagi member: abang aeini, abang azrul n ramdan..tu geng belajar..meh aku kenalkan member aku kat korang..


~me n nurul kat Port Dickson..ade aktiviti kemasyarakatan..subjek tu dapat A..huhu~



ni abang azrul.blakang dia tu abang aeini..dh mcm pakar motivasi la plak..abang ni suka wat lawak..aku la tukang gelak.terkekeh2.. :)



kak ema n niza..sempat lagi posing tu time blaja.heheeh



presentation assignment subjek Dr. Sham..kusyuk tul beri perhatian member2 aku ni..depan tu group 3 serangkai..dorang ni suka pakai baju kurung colour sama..aku pun xpaham..hikhik



3 angels..dorang ni jelah wakil dari kaum India untuk course communication nie..tp dorang xkisah.nak blaja,apa ade hal..



3 nurul..nama mereka bertiga ni start dari nurul.tapi skrg ni dorang dh patah kaki sebab member yang ujung dh transfer kat sintok,kedah..nasib baik ade pengganti.student baru yang satu kepala ngan dorang masuk..xdela dorang kesepian..huhu



amoi kat belakang tu.yang wat peace tu nama dia EVA n sebelah dia tu YQ. depan YQ, Kerel.. kerel satu geng ngan niza.nasib baik kitorang dok jauh ngan dia..penah skali tu dia dok blkang group aku..rosak siot..paham2 je la..hahahhaa



me n kak pah..kitorang sentiasa bersama..kitorang dlm kelas ni ade group masing2..



kang ialah wakil lelaki cina.yang pakai baju bunga2 tu en Lebai Awang kite..dia suka tul pakai baju tu..katanye bawa tuah..ntah la.macam2..



Kang ngan Ramdan..abang hensem ni Best Student dalam kelas we all. pernah dapat anugerah dekan.single lagi tu..kitorang selalu kenenkan dia ngan kak ema.maklumlah masing2 solo..hikhik



gambar kenangan di plaza warisan. skrg kitorang dh pindah kat IPB,cheras la..



fREN fOREVER..

Tuesday, May 25, 2010

Anak Saudara Tercinta..


afiq..si kecil..baru berusia 5bulan..dia suka gelak.ni favourite pic aku.



kakak aku ngan anak dia..comey kan budak kecik tu pakai tudung..leh jadi duta tudung ni..huhu


"Jangan pisahkan aku dan dia.."hahahaha.ini bukan pasangan kekasihnye.ini adik n abang bergambarkan pemandangan petang nan indah di Lake Garden.



anak saudara aku pompuan yg sorang ni suka bergambar.tgk dia pose mengancam.umur dia br 5tahun.hahahha

Versi "Kakak-kakak Yang Baik Hati.." Siapakah Mereka?


kakak2 yang memahami & banyak tolong aku..Thanks Girlzzz..



Class Nyah!!!



Bowling time..tahun ni i nak join ye..Join Tengok leh x kak?huhuhu



SMiLLLeeee..



Ayu berbaju pink..


Akak!!makan cover la kak oi..tapi tetap cute..hahahah



Jelingan manja..auww,tergoda u..hehehehe

SEKIAN..

KAK COMEL

Gambar ni aku dapat daripada sumber yang boleh dipercayai..Ni gambar private ni..Anyways,kak comel jgn marah ye..Aku malas nak citer panjang ngan korang. cukup la sekadar aku show her pictures. Biarlah, kenangan tersebut terpatri mekar di dalam hati. Even bila aku dh benti keje..aku still nak contact ngan kak comel..boleh kan kak? Can la..bukan ape.aku temporary je kat Klcc tu.3 bulan jew..xtau lagi sambung kontrak ke x..huhuhu..


Nama dia memang comel tau..COMEL HARTINI.bukan nak glamor semata-mata kay..
Beb,aku bukan saje2 nak citer pasal dia..aku just nak tunjuk kan gambar dia kat korang..Very the Beautiful One..



Posing lawa nampak..dia ni leh jadi model.tapi ade halangan daripada bubu dia. tgk dia posing tu.lawa kan?kan?


Ayu berbaju kebaya..pink.I Like..Thumbs UP!



Cuteeeeeeeeeee...



Cube korang tengok mata dia..Bulat gilerr..tu yang mahal ni..Orang kata orang yang mata bulat + cantik nie fotogenic..korang percaya x? sebenarnye bukan orang yang kata..aku yang kata..hahaa
 
Blog Template by Delicious Design Studio