Thursday, May 27, 2010

~Kenangan terindah di Courts~


kenangan..windu kat u all..



Jejaka courts.sesi berbuka pose..



Uncle Jaya,guard kat courts selayang. lama gak la dia berkhidmat kat situ. aku selalu gak citer masalah kerja ngan dia..dia baik tp yang tak tahan dia ni perkauman sikit.paham2 je la bile dia mengamuk..sume kuar.caci maki sume terpacul dari mulut dia..iskh..tak sedap dengar..peace uncle!



me n shakira..shakira ni pandai buat theme untuk phone.tepon nokia E71 aku dulu,siap ade theme yang direka khas untuk aku beb..terror dia ni..



rosma & sabrina..Rosma yang pakai tudung itam tu..dia ni kasar sket..brutal.bawak keta mcm nak race kat litar..hahaaha



me n nadirah..dulu, mula2aku masuk sales department, dira la yang banyak bagi tunjuk ajar & pendengar setia aku.memang close la..dh kawin pun minah ni..



gambar kenangan hari anugerah pekerja cemerlang bersama bos lama..yang mcm tomboi tu..opss! dia garang beb tp baik ati..aku mmg takut gilerr ngan dia..bila dia marah, muka dia merah menyala beb.huhuh



kenangan..sume dh resign termasuk aku.hikhik.tinggal kak ina n arif je(dari kanan)..


@#$%SEKIAN...

Classmates @ U

Kat tempat aku belajar,kawan memang la ramai..yang aku rapat ngan 2 orang ni je..Kak Pah & Cik Siti..ade lagi member: abang aeini, abang azrul n ramdan..tu geng belajar..meh aku kenalkan member aku kat korang..


~me n nurul kat Port Dickson..ade aktiviti kemasyarakatan..subjek tu dapat A..huhu~



ni abang azrul.blakang dia tu abang aeini..dh mcm pakar motivasi la plak..abang ni suka wat lawak..aku la tukang gelak.terkekeh2.. :)



kak ema n niza..sempat lagi posing tu time blaja.heheeh



presentation assignment subjek Dr. Sham..kusyuk tul beri perhatian member2 aku ni..depan tu group 3 serangkai..dorang ni suka pakai baju kurung colour sama..aku pun xpaham..hikhik



3 angels..dorang ni jelah wakil dari kaum India untuk course communication nie..tp dorang xkisah.nak blaja,apa ade hal..



3 nurul..nama mereka bertiga ni start dari nurul.tapi skrg ni dorang dh patah kaki sebab member yang ujung dh transfer kat sintok,kedah..nasib baik ade pengganti.student baru yang satu kepala ngan dorang masuk..xdela dorang kesepian..huhu



amoi kat belakang tu.yang wat peace tu nama dia EVA n sebelah dia tu YQ. depan YQ, Kerel.. kerel satu geng ngan niza.nasib baik kitorang dok jauh ngan dia..penah skali tu dia dok blkang group aku..rosak siot..paham2 je la..hahahhaa



me n kak pah..kitorang sentiasa bersama..kitorang dlm kelas ni ade group masing2..



kang ialah wakil lelaki cina.yang pakai baju bunga2 tu en Lebai Awang kite..dia suka tul pakai baju tu..katanye bawa tuah..ntah la.macam2..



Kang ngan Ramdan..abang hensem ni Best Student dalam kelas we all. pernah dapat anugerah dekan.single lagi tu..kitorang selalu kenenkan dia ngan kak ema.maklumlah masing2 solo..hikhik



gambar kenangan di plaza warisan. skrg kitorang dh pindah kat IPB,cheras la..



fREN fOREVER..

Tuesday, May 25, 2010

Versi "Kakak-kakak Yang Baik Hati.." Siapakah Mereka?


kakak2 yang memahami & banyak tolong aku..Thanks Girlzzz..



Class Nyah!!!



Bowling time..tahun ni i nak join ye..Join Tengok leh x kak?huhuhu



SMiLLLeeee..



Ayu berbaju pink..


Akak!!makan cover la kak oi..tapi tetap cute..hahahah



Jelingan manja..auww,tergoda u..hehehehe

SEKIAN..

KAK COMEL

Gambar ni aku dapat daripada sumber yang boleh dipercayai..Ni gambar private ni..Anyways,kak comel jgn marah ye..Aku malas nak citer panjang ngan korang. cukup la sekadar aku show her pictures. Biarlah, kenangan tersebut terpatri mekar di dalam hati. Even bila aku dh benti keje..aku still nak contact ngan kak comel..boleh kan kak? Can la..bukan ape.aku temporary je kat Klcc tu.3 bulan jew..xtau lagi sambung kontrak ke x..huhuhu..


Nama dia memang comel tau..COMEL HARTINI.bukan nak glamor semata-mata kay..
Beb,aku bukan saje2 nak citer pasal dia..aku just nak tunjuk kan gambar dia kat korang..Very the Beautiful One..



Posing lawa nampak..dia ni leh jadi model.tapi ade halangan daripada bubu dia. tgk dia posing tu.lawa kan?kan?


Ayu berbaju kebaya..pink.I Like..Thumbs UP!



Cuteeeeeeeeeee...



Cube korang tengok mata dia..Bulat gilerr..tu yang mahal ni..Orang kata orang yang mata bulat + cantik nie fotogenic..korang percaya x? sebenarnye bukan orang yang kata..aku yang kata..hahaa
 
Blog Template by Delicious Design Studio