Monday, July 20, 2009

NOKIA E71



Gambar kenangan aku bersama NOKIA E71..tepon aku ni baru je hilang dalam bulan 11 2009. Sedih gilerr beb..mana taknyer..tepon tu dah la aku buat loan ngan Courts. dah nak abis pun utang..elok tinggal 1 bulan je genap2 usia tepon aku tu setahun,tetibe aje missing.. Citernyer, aku ditugaskan utk "backup" staff kat courts Mega Store,Mutiara Damansara. dorang tak cukup staff utk cover promotion CLEARANCE SALE.aku mati2 tak nak gi..macam2 alasan aku bg.takde wuit la, jauh la..memang patut pun beb, tengah bulan..sape nak gi.masing2 kering..aku pun tabahkan hati pergi dengan terpaksanyer. Ada hikmah nape aku tak nak gi..kan xpasal2 tepon aku ilang..tepon dh la baru..masih HANGAT DI PASARAN..first edition tu..masa aku nak bli,member2 aku ckp ''buat ape la ko nak bli CALCULATOR ni''..dorang panggil calculator beb..siot tul.. tapi aku suka sebab macam netbook..keypad dia best..korang tau tak? dalam tepon tu ade 2GB memory card full ngan gambar2 baru & lagu yang baru aku download.tetibe aje LOST...iskh22..sop..sop..sop..sedih gilerr..dengar citer, org yang panjang tangan tu budak2 customer service yang backup sana sama ngan aku..Pompuan tu.Melayu.. sakit tul ati aku..tapi nak wat camner..redha jer la..aku NEKAD NAK BLI TEPON NOKIA E71 TU BALIK..CASH..INSYAALLAH LA KALAU DIIZINKAN LAH..hopefully,tercapailah hajat aku ni..Aminnn..korang doakan gak lah ye..

2 comment:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hajar..comey datanggggg...hahahahah love u so much lol...kekekekekekekek

uMi aishah said...

aja,meh la kite sama2 bersedey setelah kehilangan henfon terchenta...sabar ye nok

 
Blog Template by Delicious Design Studio